0

Б руклин Бекъм очевидно няма проблем да доказва любовта си към Никола Пелц по нетрадиционен начин.

23-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм сподели, че има множество татуировки, посветени на съпругата си, за която се ожени този април в Палм Бийч.

Всъщност, ако трябва да сме точни, от всичките 100 надписа и рисунки по тялото на Бекъм, около 70 са в чест на Никола. Това разкрива самият той пред Variety, на чиято корица застава за специален брой.

„Винаги плаче, когато си направя нова татуировка в нейна чест. Аз пък обожавам да я изненадвам по този начин“, признава още Бруклин.

Един от последните подобни жестове е изписването на думата „женен“ на ръката.

Татуировката беше разкрита преди няколко дни в социалните мрежи.

Бекъм признава, че си направил надписа, без да му мисли много, защото все пак се оженил преди пет месеца и нямал много време за размисъл.

Още една татуировка, свързана със сватбата, е изписването на обетите върху тялото си.

„Никола, когато вървеше по алеята към мен, направо ми спря дъха. Изглеждаше толкова красиво тази вечер, както винаги. Нека започна, като кажа, че думите не могат да опишат колко много те обичам. В очите ти виждам моето бъдеще и всичко ми се струва като сън. Ти си моят свят и се влюбвам в теб с всеки изминал ден“, гласи обетът.

Бруклин, чийто романс със сегашната му съпруга започна в края на 2019 година, още в началото доказваше любовта си към Никола чрез татуировки.

Няколко месеца след влюбването им, той си нарисува очите на Пелц на врата си.

Върху тялото му обаче има още няколко надписа и рисунки, свързани с любими хора.

Той татуира името на покойната си баба на ръката си през 2021 година.

В чест на 26-ия рожден ден на Никола, младият кулинар написа „Джина“ в чест на нейната баба.

Самата актриса се похвали с милия жест, като публикува снимка в социалните мрежи и го нарече „най-добрият подарък за рожден ден“.

„Ти ме правиш най-добрия и най-щастливия мъж на света. Голям късметлия съм, че имам възможността да прекарам живота си с теб и да създадем много спомени. Надявам се да имаш най-прекрасния рожден ден, защото ти го заслужаваш“, написа Бруклин по повод рождения ден.