0

К остинбродския славей Азис попиля кинаджиите заради много незначителни роли, които му предлагат във филмите си. "Аз съм изключително шокиран от ролите, които ми предлагат българските режисьори. Те искат да използват лицето ми, те искат да ме закачат на колана си и да кажат Азис се е снимал в мой филм, но не и в подходящи роли за мен. Те просто ще ме сложат някъде, за да оправдаят публиката в киносалоните си, която ще дойде да види Азис, разбира се, а на мен ми дават три или четири реплики, или последното беше касиер във верига за бързо хранене - на касата. Просто ще мине камерата и аз ще кажа някакви едно-две неща. Разбирам, че това е тренд в света, в който Мадона се появява от картичка за две три секунди, ама вие не сте Алмодовар, не сте и Гай Ричи", казва Краля на попфолка в интервю в "На Кафе". 

ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ? Азис си посегна! (ВИДЕО)

Азис разкри творческите си планове за новия сезон. Краля на попфолка в последните години участваше изцяло в проекти на свои колеги, а в отговор на многобройните въпроси на феновете, свързани с негово солово парче, той обяви, че скоро ще има такова.

ГОЛЯМ СЕИР: Азис показа как го боцкат! (ВИДЕО)

“За първи път споделям пред публика, че аз готвя подобно нещо – самостоятелна моя песен. Дълги години аз наистина нямах възможност, не за друго, а защото исках да пея с всички хора, които харесвам. Аз не пея с хора, които не харесвам, трябва да имам чувство и отношение към човека. По този начин пък успях да отделя най-хубавото за моята си песен. Доволен съм и съм щастлив, че когато само първите тонове от парчето започнат, цялата дискотека или зала гърми” – разказва певецът пред “На кафе”.

ЖЕНСКОТО СЕ ПРОБУЖДА: Азис се барна като Галена! (ВИДЕО)

Азис не крие, че успява да пресъздаде точно емоцията на песните, защото те разказват конкретни истории – негови или на негови познати. Сам пише текстовете си и винаги успява да се постави на мястото на лирическия герой.

БОМБА: Антонио удари в земята Азис! (ВИДЕО)

“Ако си артист, какъвто съм аз, можеш да го изиграеш – аз прекрасно успявам да изиграя емоцията си. Преживявам я в студиото, влизам в образа на лирическия герой, защото огромна част от текстовете съм си ги писал сам. Разказвал съм истории на мои приятели, поставял съм се на тяхно място и затова точно съм изпял парчетата. Не съм ги преживявал всичките си парчета, разбира се, абсурдно е” – обяснява фолк идолът.