0

К раля на попфолка Азис изуми с нова приумица. Костинбродския славей реши пак да посегне на традиционния си външен вид, като залитна по нов тренд и си направи вампирски зъби. Изпълнителят на "Сен Тропе" публикува във видео в мрежата крайния резултат от посещението му при зъболекаря. За подобрението Азис избрал сребърни зъби, които да се насложат върху неговите кучешки зъби. 

НЯМА ДА ГО ПОЗНАЕТЕ: Азис се занемари тотално! (СНИМКИ)

Костинбродския славей е любител на всякакви корекции и подобрения в тялото и лицето си. Премина трансформация от женския си образ в началото на кариерата си, до сега, когато се стреми да придобие по-мъжествен вид. Азис подложи на операция дори и месестата част на ушите си, претърпя оформяне на скулите, окосмяване по лицето и тялото си и уголемяване на мъжкото си достойнство. 

COPY-PASTE: Азис замяза на Кание Уест (СНИМКИ)

Преди време подобни зъби си направи и плеймейтката Джилиана Гани

„Двата кучешки зъба ти ги удължават и ставаш като Валкирия, като вампир. Познавам един човек с такива и когато го видях на живо, супер много ме изкефи! Много е шантаво, много е диво! Все пак мисля, че ще има много противоречиви мнения, тъй като е странно да си с такива зъби в ежедневието“, сподели тогава Джулката.