0

Н овата носителка на титлата „Мис Силикон“ Михаела Стоичкова е набила първото си гадже, разкри пред „Телеграф“ самата тя.

Спомня си с усмивка първата си любов, която дошла във втори клас. Влюбила се в неин съученик, който първо предложил на нея да са гаджета, а после на всички други момичета в класа. Когато разбрала, набила го и го изоставила. В училище била доста буйно дете и от момичетата била най-палавата.

Винаги успявала с няколко момчета да вдигнат нервите на учителите. Казва, че не се гордее с това, но е част от живота.

Спомня си как наводнили тоалетните в училището, събирали се и криели дневника и всякакви такива палави неща.

След завършването на гимназията започва да учи в НБУ “Бизнес” - “Един изпит така ми се запъна, че все още не мога да го оправя и засега съм го оставила ученето на втори план, след време знам, че ще го завърша”.

Досега е имала няколко връзки, след които е оставала с разбито сърце. Изводът й от тях е, че мъжете винаги лъжат и ще продължават да лъжат. 

Самичка

След като грабна голямата награда в надпреварата за тунинговани мацки и спечели премия от 10 000 лв., тя е на път да се раздели с гаджето си.

“Оказа се, че половинката ми може и да не понесе това, че спечелих тази титла и да си остана самичка”, проплака Михаела.

Гаджето на миската като цяло било против това тя да участва, въпреки това Михаела се записва на предварителния кастинг. На няколко пъти се разколебава, отказва се, но в последния момент взела решението окончателно и се включила в надпреварата буквално в последните няколко дни.

Родителите й я подкрепили, те по принцип винаги заставали зад нея, особено майка й винаги била за лудите идеи на дъщеря си.

“Бяхме снимали фотосесията и видеото за моята визитка и междувременно се разколебах и отказах, но няколко дни преди финала си казах защо да пропилявам още една година и се обадих на организаторите, че решението ми последно е да участвам” - така Михаела влиза в надпреварата с едни гърди напред. 

Дупе

Всъщност, освен че притежава по 650 кубика силикон във всяка гърда, тя е правила и процедурата “бразилско дупе”. С тези две корекции тя участва в надпреварата и не само това – печели я. Не очаквала на 100 процента да бъде първа, но се надявала.

“Имам самочувствие, знам, че мога да бъда победителка, но все пак се притеснявах”, разказва още тя.

Смята, че най-голямата й сила и това, което я е отвело на първото място, е амбицията и хъсът й за победа.

“За мен беше важно, аз бях кандидатствала за този конкурс преди време, тогава се отказах и не се включих, знам, че ако и сега се бях отказала, щеше да му мине времето някак си и затова сега беше важно да съм първа”.

Освен с амбиция за победа все пак Михаела оценява и другите си качества като харизма, поведение на сцената.

Смята, че много й е помогнало това, че има опит като танцьорка. Като малка се занимавала с танци, дори обиколила няколко школи, опитвала с модерен балет, хип-хоп и други улични танци, докато един ден не станала част от една школа, където понаучила едно-друго, но не е момиче, което следва правилата и може да слуша някой, който да й казва какво да прави, за това се отписала.

Танцувала професионално много време в една от модерните танцови формации, обиколила е почти всички заведения в България и светлините на прожекторите не й били чужди.

“Това е много важно, да си артистичен и да имаш отношение към публиката на сцената”, разказва тя. 

Титли

Най-голямата причина, поради която се записала на конкурса, била мечтата й да стане популярна. Смята, че да си известен ще ти донесе много повече позитиви и ще отвори много повече врати.

“Вярвам, че сега след титлата ми предстоят много повече предложения за снимки, клипове, за реклами, иска ми се да се снимам по телевизията, бих участвала в някое риалити. Защо да не пробия и в киното. Засега за тези два дена, след като станах първа, всичко си е същото, но ми звънят от всякъде за интервюта и това ми харесва, защото ме доближава до идеята за популярност“. 

Преди „Мис Силикон“ Михаела се опитва да влезе в отбора на известните с още няколко конкурса. Участва в София, когато е на 19, в „Мис Уомън София“ и печели голямата награда, но не получава необходимата известност и продължава напред. Следва „Мис Плеймейт“ през 2019.

Участва с голямо желание, но то се оказва малко, за да отмъкне титлата. Следва разочарование, но не за дълго.

„Не бях удовлетворена от резултата, но чак да съм съжалявала или да ме е било яд, че участвам, не, в никакъв случай, никога не съжалявам за нищо”, разказва тя и добавя: “Няма как да спечелиш, ако не участваш”. 

Певица

Първата си еротична фотосесия снима преди доста години, не се срамува от голотата, дори си спомня, че когато се съблякла пред обектива на мъжката Библия, изпитала усещане, че може да ходи постоянно гола. “Няма нищо в това да си гол и няма защо да те е срам, особено ако тялото ти изглежда добре”, споделя тя.

Влечението към това да се превърне в момиче от кориците Михаела си спомня, че започва още когато е малка.

“Винаги съм искала да бъда като яките какички по телевизията”, усмихнато разказва Михаела. Нейни кумири са не само родните звездни мацки, но и чуждите икони.

Представяла си е как някой ден кариерата й ще бъде или на певица, на модел или актриса. “За певица не ставам“, разказва през смях.

“Няма как да съм певица, аз изобщо не мога да пея, а искам, ако правя нещо, да бъде както трябва, не съм ходила на прослушване, но съм се записвала как пея сама с телефона и е ужас, дори аз не мога да си го слушам докрай“, затова опитва с модата. 

Иска млад и богат мъж

Започва със снимки за различни по-малки марки, модни изяви, конкурси и се надява „Мис Силикон“ да й помогне, за да осъществи мечтите си. За семейство все още не мечтае, или пък не се знае! Но само ако се появи подходящ, не перфектен кандидат.

“Той трябва да е висок, със сини очи, обожавам синеоки мъже, рус, млад и богат, задължително богат, какво ще го правя, ако е беден”, споделя тя.

Беден мъж не й трябва и предпочита да бъде откровена, отколкото да се преструва.

„Мъжете предпочитат да са с красиви жени, нали?“, а аз искам мъжът до мен да има достатъчно възможности да ме глези, да се грижи за мен да ми подарява скъпи подаръци, да обикаляме по почивки, ресторанти, всяка жена го иска, просто повечето се правят на скромни или интересни и не си го признават”, откровеничи Стоичкова.

Обожава да я масажират

В момента полага повече усилия за външния си вид, тренира усърдно всеки ден, хубавото тяло не е даденост, за него трябва да се работи упорито. Не е мързелана и си е поставила за цел всеки ден по час да е в залата. Храни се здравословно и избягва всякакви въглехидрати. От време на време си хапва сладичко.

Обожава масажите и знае тайната на тялото без целулит, хубава храна, много масажи и вода. Сега е време за лято, море, почивка и да осмисли титлата си. Това лято много пътувала. Няколко пъти в Миконос, Испания, сега планира да почива отново в съседна Гърция, а след това ще му мисли.