0

С офи Маринова подари смяна на зъбите на пиара си Тодореско Неделчев, който вчера имаше и рожден ден, и имен ден, научи „Телеграф“.

ХВЪРЧИ ПЕРУШИНА: Софка и Бони се хванаха за косите!

Освен това примата на фолка му готвеше за късно снощи изненада, а тя има навик при подобни поводи да кара близките си да се чувстват като царе.

Всеки ден

„С нея всеки ден е рожден ден! Всеки ден с нея е празник! Софи за мен е най-големият дар! Че я имам в живота си, и в добро и в лошо! Аз съм част от семейството и тя се грижи за мен. И тя, и Лоренцо са ми много близки. Тя е всичко – и сестра, и майка, и приятел“, каза Тодореско пред „Телеграф“.

СКРИТ ТАЛАНТ: Софка пропя опера на френски и италиански, слушаме я на живо срещу 150 лв.

Що се отнася до зъбите, имплантите ще се правят на няколко етапа и през август трябва окончателно да са готови.

Положително

Тодореско споделя, че това, което е научил от Софи Маринова, е положителното отношение към живота и се опитва като нея да бъде над нещата. Разказва още, че и други изпълнители са го търсили, като са му предлагали много сериозно заплащане.

Тодореско с новите зъби

 Тодореско с новите зъби
Инстаграм

„Помогнах на няколко, за да им е по-лесно в социалните мрежи. Но никога няма да напусна Софка, работя само с нея. Получавал съм предложение от много изпълнители. Но не е въпросът до парите, любов и отношение не се купува! И затова само със Софи и с никой друг! Благодарен съм, че имам възможност да работя само и единствено с нея“.

ГЛЕЗИ СЕ: Софи Маринова се обзаведе с нова лукс играчка за 200 бона! (СНИМКА)

 

Това положително отношение на Софи му помага много и при преодоляване на тежките изпитания, които животът му е подготвил. Той се бори с много сериозни болести, но винаги е весел и позитивно настроен, както и Софи.