0

Б рад Пит се засякъл с бащата и брата на бившата си съпруга Анджелина Джоли на изложба в Бевърли Хилс, на която присъствал с новата си любима Инес де Рамон, пише The Sun, позовавайки се на очевидци.

МИРИЗЛИВКО: Бивш съквартирант на Брад Пит издаде една от най-смрадливите му тайни

„Много хора забелязаха колко неудобно е за Брад да бъде в една стая със семейството на Анджи. Това беше не много голямо място", казаха свидетели.

Според запознати Пит не е знаел, че Джон Войт и Джеймс Хейвън също ще присъстват на събитието. До конфликт обаче не се стигна. "Джеймс беше дружелюбен и видя Брад, но не ги видях да си говорят. Те стояха далеч един от друг по време на събитието и разговаряха с приятели", твърди очевидец.

КРАЙ НА МЪКИТЕ! Анджелина Джоли и Брад Пит пръснаха панаира окончателно!

Братът на Анджелина Джоли Джеймс Хейвън преди беше много близък със сестра си. В началото на кариерата си те често посещаваха събития заедно и дори влизаха в скандали: мнозина смятаха, че връзката им не прилича на семейна - по-специално поради навика им да се целуват по устните на червения килим. Хейвън също каза по-рано, че подкрепя сестра си в битката й срещу бившия й съпруг за попечителство над децата им.

Пит и Джоли имат шест деца, включително три биологични. В същото време, според Daily Mail, след развода с Пит отношенията между Джеймс и Анджелина станали много по-хладни, въпреки че причината за това не се уточнява.

ПОПИЛЯ ГО: Един от синовете на Брад Пит го нарече задник (СНИМКА)

Връзката с Инес де Рамон стана първият сериозен роман на Пит след развода му с Джоли през 2019 г. В същото време той не бърза да я запознае с децата си. Страхува се, че това ще развали още повече отношенията му с Анджелина.

Джоли от своя страна искаше преди това да се срещне с Инес де Рамон и да я предупреди за Пит, но дали тази среща в крайна сметка се е състояла, не е известно, предаде БГНЕС.