0

Б рад Пит е получил тежък удар от едно от децата си с Анджелина Джоли. Синът на двойката Пакс Джоли-Пит е нарекъл баща си, с който не е разговарял от години, „задник от световна класа“ предава Daily Mail.

Инцидентът е от 2020 г. Пакс, тогава 16-годишен, използва личния си акаунт в Instagram, за да нападне актьора. „Честит Ден на бащата на този задник от световна класа!! Отново и отново доказваш, че си ужасен и долен човек“, започва съобщението, което Daily Mail публикува.

„Не показваш никакво внимание или съпричастност към четирите си най-малки деца, които треперят от страх, когато са в твое присъствие“, пише Пакс, визирайки по-малките си роднини Захара, Шайло и близнаците Вивиен и Нокс.

В гневния пост на Пакс, написан върху снимка на Пит, който получава „Оскар“, пише още: „Превърна живота на най-близките ми в постоянен ад. Можеш да кажеш на себе си и на света каквото искаш, но истината ще излезе наяве някой ден. И така, честит ден на бащата на това ужасно човешко същество!!!“.

59-годишният Пит не виждан публично с нито едно от децата си от 2016 г., Анджелина Джоли подаде молба за развод след огромен скандал в частния им самолет.

ФБР започна разследване срещу Пит за предполагаемо малтретиране на деца, но обвинение така и не беше повдигнато. През октомври 2022 г. Джоли твърди в съдебни документи, че децата й са били „травмирани“ от предполагаемото поведение на бившия й съпруг, когато той е бил в нетрезво състояние.