0

З вездите често изглежда имат „шесто чувство“, когато става въпрос за техния успех.

Но някои знаменитости всъщност твърдят, че имат свръхестествени способности. Те не само са успешни в кариерата си, но също така вярват, че техните таланти са извън обикновеното възприятие.

Меган Фокс - Актрисата отдавна е открита за своите свръхестествени способности, като отбелязва, че жените в нейното семейство често са имали такива таланти. Тя не смята себе си за „професионален екстрасенс“ или някой, който може да провежда сеанси, но вярва, че има изключително силна интуиция, която ѝ помага в живота.„Моето семейство има история. Прабаба ми е била сляпа, но е имала способността да вижда духове. Така че има определени неща, които или са реални, или хората просто си мислят, че не са. Работата е там, че мозъкът ни е по-отворен и го използваме повече от другите“, сподели Меган по време на интервю.

Меган Фокс

 Меган Фокс
getty

Кендъл Дженър - Кендъл Дженър вярва, че има много силна интуиция от детството си и многократно е чувала от други, че най-вероятна има свръхестествени  способности. Тя дори разкри, че винаги е имала усещането, че сестра ѝ Кортни Кардашиян ще бъде с Травис Баркър. "Моята интуиция винаги е била силна развита. Дори имаше екстрасенси, които ме уверяваха, че и аз съм екстрасенс! Научих се да се ориентирам в този луд свят, разчитайки на интуицията си", споделя Кендъл в един от постовете си.

Кендъл Дженър

 Кендъл Дженър
getty

Клои Кардашиян - Клои Кардашиян винаги е чувствала определена връзка с духовния свят. Тя е споделяла, че веднъж се събудила посред нощ, усещайки присъствието на дух. Заинтригувана от това, Клои реши да се обърне към екстрасенса Тайлър Хенри. По време на сесията Тайлър каза, че Клои има изключително силна интуиция. „Не мога да кажа, но имам много добре развита интуиция и страхотно усещане за енергия. Не казвам „О, Боже мой, има призрак“, но когато чувствам нещо, винаги се отнасям към него с уважение“, каза Клои.

Клои Кардашиян

 Клои Кардашиян
getty

Кейт Хъдсън - Актрисата вярва, че както тя, така и майка ѝ, Голди Хоун, имат свръхестествени способности. Тя отбеляза, че могат да „виждат духове“ и веднъж е имала среща с призрака на жена без лице, което ѝ се сторило малко „страховито“. „Това не е толкова видение, колкото усещане за присъствие на духа. Това е петата енергия. Вярвам в енергията и в това, че нашият мозък е в състояние да създава визуални образи въз основа на нея“, споделя Кейт в интервю.

Кейт Хъдсън

 Кейт Хъдсън
getty

Кели Озбърн е чувала няколко пъти от екстрасенси, че има свръхестествени способности. По време на изява в Celebrity Ghost Stories, медиумът Ким Русо отбеляза, че смята, че Кели има същата енергия като нея и може да развие способностите си с известни насоки. „Това, което тя казва, има много смисъл. Обяснява защо чувствам странни неща, когато влизам в определени стаи и защо понякога знам за нещата, преди да се случат“, сподели Кели в шоуто.

Кели Озбърн

 Кели Озбърн
getty

*Източник: Vesti