0

К ралицата на сапунките Сюзън Лучи, която остава неподвластна на времето, разкри тайната на сияйния си вид. 

77-годишната актриса, която в продължение на повече от четири десетилетия не можа да преброи наследниците си в безкрайната сапунена опера “Всички мои деца”, сподели, че разковничето се крие в три хранителни продукта. 

Американската звезда, която е позната на българските зрители с ролята на Женвиев Делатур от сагата “Отчаяни съпруги”, издаде, че винаги държи в хладилника си промишлени запаси от сьомга, боровинки и зеле. 

“Моят лекар ми каза: “Продължавай да правиш това, което правиш и от това ще произлезе нещо добро”, разказа Лучи в ефира на FoxNews. 

Сюзън, която е и посланик на Американската кардиологична асоциация, спазва стриктно средиземноморската диета и се придържа към похаване на пресни плодове, зеленчуци и риба. 

„Опитвам се да избягвам храни, които са пълни с холестерол. Обичам сирене, но не ям много, почти никога не ям сирене. Обичам сладолед, но го ограничавам. Всичко е въпрос на умереност. Съпругът ми беше главен готвач, обучен в Европа. Спомням си, че ядях всичко, което той готвеше. И наистина натрупах холестерол. … Не става въпрос за това да си модерен. А за това да бъдеш най-добрият себе си“, заяви актрисата. 

Лучи има повече от една причина да държи на здравословния начин на живот. През 2018 г. Лучи претърпя операция, при която й бяха поставени два сърдечни стента. Няколко години по-късно и е поставен още едни стент. Сюзън споделя, че сърдечния порок е фамилна обремененост, от която е страдал и нейния баща. 

Днес голямата звезда са на сапунените опери е благодарна за щастливия развой на събитията. През декември тя бе отличена за цялостен принос на церемонията по връчването на наградите Еми. Статуетката получава от актьора Шемар Мур, който през 1999 г. й дава първата й Еми след 19 номинации за престижния приз, датиращи от 1978 година.