0

Т рудно е да се даде цифра на финансовото въздействие на романса между певицата Тейлър Суифт с американският футболист Травис Келси върху Национална футболна лига (НФЛ). Със сигурност обаче Тейлър е направила щастлив целия тим на приятеля си, а и по-богат!

Явно е, че посещенията на Суифт заеха челно място в света на американския футбол този сезон, привличайки зрители не само към Канзас Сити Чийфс, за които играе Келси, но и към цялата Национална футболна лига.

КОНСПИРАЦИЯ: Любовният романс на Тейлър Суфит и Травис Келси - фейк!

НЕ Я ПОЖАЛИХА: Пуснаха порнографски снимки на Тейлър Суифт!

Според данни от Apex Marketing Group, раздавайки се на макс като фен въпреки ангажиментите си цяла година, Суифт е генерирала за Канзас Сити Чийфс и НФЛ около $331,5 милиона този сезон.

Данните са от първото посещение на поп звездата на мач в Канзас Сити на 24 септември до мача от дивизионния кръг на Чийфс срещу Бъфало Билс преди дни. Стойността е на база публикации в печата, радиото, телевизията и социалните мрежи. 

Според президента на Apex Ерик Смолууд цифровото съдържание и онлайн новините генерират най-голяма стойност.

Без да се щади неуморната Тейлър присъства на 12 от 18-те мача на Чийфс този сезон – включително и трите плейофни мача на Канзас Сити в навечерието на Супербоул LVIII.

СКУБЯТ СИ КОСИТЕ: Джо Байдън реве за подкрепата на Тейлър Суифт!

Големият въпрос е дали Суифт ще присъства на решаващия мач за титлата, като се има предвид, че има силно натоварен график.

Преди Супербоул в неделя, певицата ще присъства на наградите "Грами" и ще изнесе четири концерта в Япония. Последният концерт ще бъде ден преди самия Супербоул.