0

П резидентът на САЩ Джо Байдън и неговият екип си скубят косите, опитвайки се да получат одобрението на Тейлър Суифт.

Помощниците на Байдън обсъждат Тейлър Суифт и обмислят начини да я накарат официално да го подкрепи на изборите през ноември, пише „Ню Йорк Таймс“.

Замесват Тейлър Суифт в евроизборите

През последните месеци помощниците му са говорили доста за това какъв подход трябва да предприемат.

„Ню Йорк Таймс“ пише, че едно от предложенията било да изпратят Байдън на един от концертите на Суифт, които са част от нейното световно турне. Проблемът тук обаче е, че концертите на Тейлър в САЩ приключиха и ѝ предстои да пее извън Щатите, като тя не планира да се върне преди есента, което би било твърде късно.

Заслужава си да се замислим, че щом толкова искат подкрепа от певицата защо президентът не е бил на неин концерт, което ни кара да се замислим дали пък екипът на президента не е протегнал ръка, но да е бил отхвърлен.

От само себе си се разбира защо Джо и сие искат Тейлър публично да го подкрепи - тя има стотици милиони фенове и сега е на върха на кариерата си.

ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА: Снуп Дог се обясни в любов на Доналд Тръмп

Странното в доклада на изданието е, че изглежда все едно е било трудно да накарат Тейлър да даде подкрепата си за Байдън. Странно е, защото певицата вече е подкрепяла Байдън в миналото, а именно по време на изборите през 2020 година, когато тя го подкрепи, заклеймявайки Тръмп.

Плюс това, Тейлър е либералист и постоянно подкрепя демократите всеки път, когато стъпи на политическата арена.