0

Е дна от носителките на титлата „Мис Силикон“ Екатерина Маринова е неузнаваема, видя екип на „Телеграф“. Красавицата видимо е качила доста килограми и почти нищо освен силиконовия й бюст не е останало от предишната й перфектна форма.

Корем

Силиконката, родом от Варна, е избрала да прекара лятото по крайбрежието на Северното ни Черноморие.

Мис Силикон по бански с пищни форми

 Мис Силикон по бански с пищни форми
Телеграф

Катето използва всеки един момент за плаж. Тя обаче трудно може да бъде разпозната на плажа, тъй като е качила поне 10 килограма, голяма част от които са се разположили около коремчето и бедрата й.

Мис Силикон, която стана популярна с атлетичното си тяло, сега е закръглена дама. Няма и следа от мускулите й. Каква е причината за пухкавите форми на миската остава загадка.

Коремчето ѝ

 Коремчето ѝ
Телеграф

Според клюката миската е качила килограми след раздяла с дългогодишното си гадже, други пък споделят, че Маринова е бременна в началните месеци и това е причината.

Нае

Екатерина се оттегли от светския живот, след като се залюби със столичен бизнесмен. Двойката прекара миналото лято на лодка в Хърватия, обикаляйки бреговете. Именно заради това в светските среди се шушука, че е бременна от него.

Последната им снимка обаче е от преди няколко месеца. Половинката й прекара лятото без нея, а тя остана в родния си град. Междувременно Маринова от модел се преориентира в брокер и публикациите й в мрежата са свързани с обяви на имоти в морската ни столица.

*Автор: Василена Маринова