0

Д жони Деп няма да се завърне във франчайза "Карибски пирати", въпреки слуховете, който твърди, че името му е било забелязано в списъка с покани за новия филм от изключително популярната филмова поредица.

Слуховете започнаха да циркулират в сряда, след като се появи информация, че той ще се завърне към ролята си на капитан Джак Спароу, въпреки че бе отстранен от франчайза от Disney през 2018 г.

Източници обаче потвърждават пред DailyMail.com, че информацията е невярна.

59-годишният Деп за последно изигра невероятния герой в „„Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ от 2017 г., преди продуцентите да решат, че искат да внесат „нова енергия“ в изключително популярната филмова поредица.

Вътрешен човек заяви пред The ​​Sun, че се подготвя шести филм от франчайза с работно заглавие „Един ден в морето“, твърдейки: „Джони ще се завърне като капитан Джак Спароу и е планирано да започне снимките в началото февруари на строго секретно място в Обединеното кралство".

Появи се и нова идея да се нарапви филм с женкса главана роля, като за целта се водеха преговори с Марго Роби. Но наското в интервю актриста заяви, че Дисни нямат намерение да заснемат женка версия на "Карибски пирати".

НЕОЧАКВАНО ДОБРА КОМБИНАЦИЯ: Ал Пачино в дует с Джони Деп

ПРЕОБРАЗЯВАНЕ: Нови кадри на Джони Деп като Луи XV (СНИМКА)