1

М ошеници погнаха ТВ водещата Мира Добрева. За пореден път измамници използват името ѝ, за да рекламират продукти със съмнително качество. 

"Не рекламирам опасни кремове!", отсече тв водещата, след като установи, че в мрежата се предлагат активно серия от козметични продукти с нейното име.

"Това са мошеници, които използват името ми", категорична е телевизионерката, която уточнява, че досега никога не е препоръчвала продукт, който преди това да не е пробвала сама.

Мира Добрева: Винаги съм гледала на себе си като на една стотинка (ВИДЕО)

Мира публикува видео с гневната си реакция в Инстаграм профила си, а в клипчето щателно обяснява на каква поредица от измами е станала жертва.

"Освен всичко друго това може да бъде и опасно. Защото всяка лъжа е опасна", предупреждава любимката на много зрители, която не за първи път се сблъсква със ситуация от подобен характер.

Мира Добрева с първи думи след тежката операция

"Преди време уж рекламирах чай за отслабване, а след направените изследвания се оказа, че това е най-обикновена трева", казва тя. "За кой пореден път използват лицето и тялото ми за лични облаги! Не вярвайте на нищо, ако не сте го видели в личните ми профили!", завършва водещата.