0

Ж урналистката Мира Добрева с първи думи след тежката операция, която претърпя в болница "Пирогов". В профила си в Инстаграм журналистката споделя, че по нов начин бавно се връща към стария си живот. Тя благодари на всички лекари, които са спасили живота й, не е търсила лична връзка с лекари. 

ИЗВЪНРЕДНО: Оперираха Мира Добрева по спешност в "Пирогов" (СНИМКА)

"Ето, че след всичко заставам отново пред Вас, за да благодаря на Бог, че подреди нещата така, че да съм у дома, а не далеч от болница, когато се случи моето изпитание! Благодаря, че ме повери в ръцете на добри лекари. Д-р Методи Джуджев, в телефона си съм Ви записала като “Спасителят”, казва Мира Добрева. 

По думите й разчитала само на връзката си с Бог и упованието си в Него. "Молех се само да разпери крилото си над докторите, за да си свършат по най-добрия начин работата. С това искам да кажа, че не ни трябват много връзки. Освен една - спасителната…" 

Какво се случва с Мира Добрева след спешната операция?!

Тя споделя още, че Бързата помощ била светкавична и това било от решаващо значение за всичко. В заключение казва, че няма повече да говори за това, през което е преминала, а ще продължи живота си по стария начин.