0

Л овки апаши свиха колелото на актьора Бойко Кръстанов и то от центъра на София. Той се оплака на приятели и последователи в нета, като призова, който има някаква информация, да се свърже лично с него.

Ситуация

Бойко подходи с доза хумор в неприятната ситуация и заяви, че пише в социалните мрежи по препоръка на изкуствения интелект.

Мария Бакалова и Бойко Кръстанов станаха членове на Европейската филмова академия

„Питах chat gtp какво да правя, вика, пиши в социалните мрежи, та... „24-и срещу 25-и май е откраднато колело на ъгъла на „Граф Игнатиев“ и „Преспа“. Моля, ако някъде ви попадне по обяви, заложни къщи и битаци, да се свържете с мен, много ми е свидно“, пише Кръстанов, като дава точна информация относно модела и цвета на колелото, както и заведението, до което е било паркирано.

Съвет

Приятели и почитатели веднага му дадоха съвет да пусне жалба в полицията, като предостави касова бележка и номера, който е отдолу. Кръстанов заяви, че пази гаранционната карта, но не даде повече подробности дали е посетил вече районното управление.

Актьорът разказва, че е забравил да го заключи и някой просто е решил да го открадне. Фенове пък му пожелават да се намери, тъй като подобна ситуация е изключително неприятна.

2 в 1: Бойко Кръстанов гледа мач и репетира (СНИМКИ)

Явно Кръстанов вече не ползва толкова често колата си в столицата и е решил да се придвижва по-бързо, но в тази ситуация ще се наложи отново да ползва автомобила си.