0

А ктьорът Бойко Кръстанов гледа мач на любимия си отбор Манчестър Юнайтед по време на репетиции преди изявата си в представлението „Отчаяни съпрузи“ в Бургас.

Лаптоп

Това издаде неговият колега, с когото си партнира в постановката, Даниел Пеев. Дънди сподели видеоклип в социалните мрежи точно преди изявата им в Културния дом НХЛ в Бургас на 11 ноември. На клипа се вижда как Бойко е хванал микрофона, но същевременно е насочил погледа си към лаптопа, който е непосредствено до него и излъчва футболен мач. Така талантливият актьор съчетава полезното със забавното. Кръстанов неведнъж е споделял страстта си към футбола, а още повече за любимците му – „Манчестър Юнайтед“, които следи изкъсо.

Предизвикателства

В нестандартната френска комедия „Отчаяни съпрузи“ освен Даниел и Бойко участват Явор Бахаров и Димитър Захариев. Представлението разказва за трудностите на „силния“ пол, който трябва да приеме предизвикателствата, поставени му от жените и от обвързването. Тримата разказват за успехите или по-скоро неуспехите в любовния си живот. Първият тъкмо е бил зарязан с писмо, вторият си е намерил нова приятелка, а третият е със своята от 10 години.

Почитателите ще може да се насладят на тази интригуваща история в Театро отсам канала в София на 21 ноември, 4 и 27 декември.

Представлението Отчаяни съпрузи

 Представлението Отчаяни съпрузи

Бойко Кръстанов гледа футбол.

 Бойко Кръстанов гледа футбол.
Instagram

*Автор: Лина Димитрова