0

А нджелина Джоли ще трябва да понесе поредния удар във войната, която води с бившия си Брад Пит, след като дъщеря й Шайло е поискала да живее с баща си, твърди Sun.

РУНД ПОРЕДЕН: Брад биел Анджелина много преди инцидента в самолета!

Най-голямото от биологичните деца на Джоли и Пит ще навърши 18 години следващия месец вече ще може само да реши на чия страна да застане в дългогодишния спор. Шайло вече е изявила желание да се премести да живее в дома на баща си в Калифорния, твърди източник на изданието.

Брад Пит и Анджелина Джоли водят безмилостна съдебна битка откакто се разделиха през 2016 г., като най-тежък се оказа спорът им за френското имение с лозе и винарна „Миравал“.

Колкото до децата им, през 2019 г. съдия присъди равно попечителство над шестимата наследници на бившите съпрузи. Източници, близки до Анджелина разкриха, че това е бил моментът, който я е накрал да намрази Пит завинаги. „Тя никога няма да му прости. Спорът далеч не е приключил“, твърдят близки до актрисата. Анджелина многократно е споделяла, че децата й са я „спасили“. „Бях на 26, когато станах майка. Целият ми живот се промени. Да имам деца ме спаси - и ме научи да бъда друг човек. Мисля, че щях да умра, ако не исках да живея за тях“, сподели тя преди време в интервю.