0

Н осителката на титлата "Мис Силикон" 2022 г. Катрин Йорданова отново се похвали в социалните мрежи с безразсъдно шофиране, става ясно от пост във Facebook на Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

През януари на видео в Instagram профила на миската се видя как Йорданова шофира "Мерцедес" с над 250 км/ч, а за фон звучи попфолк музика. Видеото бе заснето на магистрала "Тракия", където позволената скорост е 140 км/ч.

"Това девойче продължава да си прави каквото си поиска. Днешният ѝ клип е от бул. "История славянобългарска", гр. София. Там ограничението е 50 км/ч, тя кара с над 60 - написа Русинова.

Във видеоклипа, който Йорданова сподели, се вижда как в краката ѝ лежи куче.

"Няма да коментирам кучето, което е в краката ѝ, ако попадне между педалите какво ще се случи. Не коментирам и това, че изобщо не държи волана с ръце, а си гали кучето, добре, че няма котка. Колкото до спекулациите, че това не била тя, а това не било същата кола, същото куче, дори ръката със специфичната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното безсилие на полицията и държавата да извади подобни джигити от пътя.

В контекста на сутрешната ми публикация, не очаквам МВР да направи нещо, за да я озапти. Явно се чака да убие някого или себе си, преди да вземат мерки", написа още Русинова.

В друг видеоклип пък се вижда на предното стъкло на автомобила стикер „Република България - Народно събрание”. Което може би навява на мисълта, че е служител в парламента и се ползва със специалните облаги да депутати.