0

Т ранссексуалните деца се оказаха най-новият моден тренд в Холивуд!

Психологът от Северозападния университет д-р Майкъл Бейли заяви пред Daily Caller, че се е появила мода сред знаменитостите, която се изразява в това децата им да си сменят пола. Меган Фокс, Дженифър Лопес и Чарлийз Терон открито се хвалят, че наследниците им са „небинарни“,изпращайки послание, че това по някакъв начин най-новата мода.

"Меган Фокс публично демонстрира женствеността на тримата си синове и дори ги облича в рокли. Мисля, че нашето общество сега е някак лудо и това е, знаете ли, това е пример, предполагам, за това колко сме луди и мисля, че това е наистина лошо за нашето общество. Не знам защо някой би помислил, че това е добра идея“, каза Бейли пред Daily Caller. В своя защита Фокс заяви, че „ интуицията ми на майка е, че не трябва да има полови стереотипи“.

Броят на американските възрастни и деца, които се идентифицират като транссексуални, е съответно около 0,5 и 1,4 процента, според проучване на института Уилямс. Шансът да имате транссексуално дете е едно на 3000, според известния клиничен психолог в YouTube, д-р Джордан Питърсън .

Д-р Бейли каза на Caller, че актьорите всъщност не са известни като „психически здрави хора“, което може би може да обясни някои избори. „Те са известни с това, че са добри актьори и актриси и, знаете ли, обикновено са добре изглеждащи и така нататък. Мисля, че вероятно има висок процент на определени видове проблеми, като разстройства на личността.

Друг пример, който д-р Бейли дава е 15-годишното дете на Бен Афлек и Дженифър Гарнър на име Серафина Роуз, което наскоро обяви, че вече е момче и се казва Фин. Настоящата съпруга на Афлек Дженифър Лопес, която настоява дъщеря й Еме да бъде наричана с „неутрални спрямо пола“ местоимения.

Известната актриса Чарлийз Терон пък осинови две деца - Джаксън през 2012 г. и Август през 2015 г. Терон твърди по време на интервю за Daily Mail през 2019 г. , че Джаксън, който сега е на 11 години, е транссексуален. По думите й детето решило да смени пола си, когато било едва на три години.