0

П уснаха фалшиви билети за турнето на Папи Ханс, като изпълнителят предполага, че това е дело на негови фенове деца. Освен това той ще започне турнето в Пловдив вместо във Варна поради смяна на датите и мястото на провеждане в морската столица.

Измама

Според Папи Ханс продаването на фалшиви билети е една популярна измама. „Пуснахме билетите за продан преди една седмица. За 6 дни продадохме около 70% от тях за всички градове. Толкова бързо стана, че започнахме да получаваме сигнали от различни хора, че има и от други източници такива билети. Получихме много запитвания дали оттам може да си закупят, защото са по-евтини“, разказа самият той пред „Телеграф“. Това е напълно невъзможно, защото екипът му пуска само едни билети на една и съща цена. „Хората трябва да внимават от тази измама, най-вероятно са някакви хлапета. QR кодът е с фалшив код и хората само ще си дадат парите. Много обичам тази поговорка „Не съм достатъчно богат, за да си купувам евтини обувки“, допълни певецът.

Пловдив

Папи и екипът му искат да променят тотално начина, по който се случват участията в нощните клубове. „Това е последното турне, което правя в клубове. Оттам насетне ще са само концерти. За да направим нещата по начина, по който си го представяме, трябва да имаме пълен контрол. В конкретното заведение за първия концерт във Варна  ударихме на греда“, казва той. Сменихме датата и клуба. Там ще го направим точно както искаме“, добави изпълнителят. Така вместо в морската столица турнето ще започне в Пловдив на 27 октомври.