0

Д иджей Дамян играе една от ключовите роли в едноименния филма за скандалните рапъри Murda Boyz, съобщават от екипа на продукцията. Шоуменът се превъплъщава умело в ролята на мафиот с прякор Кокала, за когото се говори, че е замесен в смъртта на бащата на един от полицаите във филма. Ролите на полицаите са поверени на актьорите Цвятко Ценов и Дилян Калчев.

На снимачната площадка на филма в София, освен като мъж с вкус и стил, облечен в елегантни костюми - диджей  Дамян се държи като истински професионалист, точен и разбран в комуникацията с всички от екипа, разказват колегите му на терен.

Едноименният филм e по сценарий на Тео Чипилов и Моника Найденова, режисьор на продукцията е Виолет Панчева, а основните роли се играят от самите Murda Boyz.

Филмът е история за приятелство между Боби, Марсо и Георги, което минава през различни етапи и препятствия по пътя им да станат наистина големи рап звезди. 

Продуценти на филма са други рапъри Зипо и Слаш - Христо Христов и Стоян Стоянов, известни и със своята продуцентска компания - "Девил синема", реализирала българския игрален филм "Чудовища" (2022). 

Последният снимачен ден е на 30 януари, а завършеният филм се очаква да излезе на голям екран през март 2023 година. Той ще бъде последван от турне на Murda Boyz и срещи с почитатели в цялата страна.