0

Р умънската актриса Мадалина Генеа, която след като скъса с нашия Григор Димитров и се разфуча срещу него в Инстаграм, днес написа пак там, че е ГОРДА с него.

Мадалина и Григор май не са приключили

 Мадалина и Григор май не са приключили
Инстаграм

Гришо изправи на крака публиката в зала „Берси“, но не с победата си срещу световния №1 Новак Джокович, а със спортсменството си и сълзите си след загубата в 2 сета.

Французите обаче го приеха в сърцата си още от предишните мачове, в които неведнъж изразяваха подкрепа към него в напечени моменти в победните му мачове с Медведев, Хуркач, Циципас.

А днешната овация, която зрителите му устроиха станали на крака в продължение на минути, бяха неочаквано красив и мил завършек на турнира, при това типично френски.

Самият Гришо загатна само пред феновете, че последната година била за него „влакче на ужасите“, но не отиде по-далеч. 

Но малко след това в история в своя профил в Инстаграм румънската актриса публикува снимка на Григор, вдигнал ръце с наградата за загубилия финалист в Париж, с лаконичното „Горда с теб“ на английски.

Измамената камила? Бившата румънска изгора на Гришо го оплю жлъчно! Мадалина Генеа го набеди за изневери и лъжи, да стоял далеч от нея

Само 2 дни след като изстреля  следното пак в акаунта си в социалната мрежа: „Имам твърде голяма класа, за да говоря за лъжци и хора, които изневеряват. Стой далеч от мен! Да, точно ти, защото си на мястото, което заемаш и заради моя принос в живота ти! Факт!“

Факт е също, че Григор не е споменат в публикацията й – нито поименно, нито чрез снимка.

СВОБОДЕН И ВЛЮБЕН: Показа я! Спортна италианка замени Мадалина Геня в сърцето на Гришо