0

И спанският модел и инфлуенсър Хоана Санс обяви в своя профил в Инстаграм, че къса с бразилската футболна звезда Даниел Алвес, арестуван с обвинение в изнасилване на момиче в барселонски бар.

Тя показа снимка на собственоръчно написаното сбогуване с Алвес.

Хоана Санс потвърждава, че е преминала през „ужасни месеци" след случая на изнасилването, за което е обвинена нейната досегашна половинка Дани Алвес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

„От малка описвам чувствата си, за да изразя себе си, предполагам, защото съм единствено дете. Каквото и да е, добре ми се отразява. Бих искала редовете, написани тук, да са за любов и щастие, но не са“, пише испанката.

„Бяха ужасни месеци, не най-трудните в живота ми, защото се сблъсках с много бури, много мрачни и болезнени.

Чувството на самота отново чука на вратата ми. Хиляди "защо" без отговор. Избрах човек, който беше перфектен в моите очи за партньор в живота", допълни моделът.

„Той винаги беше до мен, когато имах най-голяма нужда от него. Винаги ме подкрепяше във всичко, винаги ме караше да израствам, винаги любящ, внимателен... 

Толкова ми е трудно да приема, че този човек може да ме разбие на хиляди парчета .. Мисля, че ще ми отнеме години, за да залича години от живота си, в които той ме гледа по този начин, сякаш съм най-невероятното нещо на света“, написа инфлуенсърката.


„Аз съм невероятна, защото съм трудолюбива, независима, интелигентна, внимателна, привързана, забавна, вярна. Човек. Такъв човек, че въпреки щетите, които ми причини, аз все още съм тук до теб“, пише още Хоана.

"Продължавам и ще продължа да бъда, но по друг начин. Обичам го и винаги ще го обичам. Който казва, че любовта е забравена, се заблуждава или не е обичал истински", казва категорична е Хоана Санс.

Последните редове на писмото показват сбогуването, като й е време да „мине на следващия етап“: „Но аз обичам себе си, Уважавам себе си и се ценя много повече. Прощаването ме облекчава, така че запазвам магията и затварям етап от живота си, започнал на 18.05.15. 

Колкото и да е трудно, ето една силна жена, която преминава към следващия етап от живота си."