0

С илвестър Сталоун беше обвинен в създаване на „токсична среда“ на снимачната площадка в Атланта на сериала "Кралят на Тълса". Актьорът отправял пренебрежителни коментари към второстепенните му колеги, наред с други обвинения.

КОЙ Е ПО-ПО-НАЙ: Шварценегер и Сталоун си мерели патлаците

Компанията, която се занимавала с подбора на актьори - Роуз Лок напуснала сериала. Представител на Сталоун отказа коментар, предаде Variety.

"Кралят на Тълса“, който е създаден от суперзвездата на „Йелоустоун“ Тейлър Шеридан, в момента снима втория си сезон в Атланта. Първият сезон, чиято премиера беше през ноември 2022 г., беше заснет в Оклахома, където се развива действието. Paramount+ е наясно с обвиненията.

БОМБА: Силвестър Сталоун посочи новия Рамбо!

Твърденията срещу Сталоун, които предизвикаха дискусия сред актьорите, бяха подсилени в социалните мрежи от телевизионния сценарист Джули Бенсън. „Получих обезпокоителни новини от моя приятел от Атланта, който работи в сериал "Кралят на Тълса" тази седмица. Кастинг компанията напусна, защото била отвратена. Приятелят ми изпитва безпокойство относно работата сега. @TheSlyStallone какво имате да кажете за себе си, сър? Освен че съм разочарован, аз съм побеснял", написа в социалните мрежи Бенсън.

Силвестър Сталоун предложи на Папа Франциск да се боксират (ВИДЕО)

Сталоун е бил чут да казва на режисьора на шоуто: „Какво, по дяволите, се случва с този грозен фон, по дяволите“, което било препратка към екстрите на сцена. Той и режисьорът продължили да наричат ​​определени хора с ужасни имена и да им се смеят. Тогава, „Слай казал: „Вземете красиви млади момичета да бъдат около мен“.