0

С лед като го ошушка с милиони, жената на Кевин Костнър – Кристин Баумгартнер заряза децата си и хукна да лови нова богата жертва, пишат световните медии.

ПОКАЗА СИ МРЪСНОТО БЕЛЬО: Жената на Кевин Костнър го цоцала заради пластични операц

Докато обезпариченият от нея бивш съпруг се чуди как да организира лятната почивка на децата, тя си грабна куфарите и запраши на Хаваите с нова жертва.

Поредният богаташ, който пада в капана й е не някой друг, а приятелят на Кевин Костнър – банкерът Джош Конър. Това прави още по-нелицеприятно поведението на бившата съпруга.

49-годишната Баумгартнер, която поиска да не плаща 100 000 долара съдебни хонорари на актьора, намери пари, за да завърти загорялата си фигура в бикини и да омайва горката нова жертва на плажа. Снимки може да видите ТУК  и ТУК.

Конър е заможен 49-годишен финансист, който живее близо до имението на Кевин Костнър в Карпинтерия, Калифорния .

Докато бившата му жена се омилква на новия мъж, актьорът от „Бодигард“ си взе децата – Кейдън (16), Хейс, (14), и Грейс (13), и ги отведе на почивка в курорта Аспен, Колорадо. Преди да тръгнат, той се отби в местния супермаркет и напълни джипа си с провизии.

Въпреки напрегнатите дни около развода, очевидно Кевин се чувства добре сред децата си и определено е по-загриженият за тях, въпреки милионите, които Кристин му отмъкна ,уж да се грижи за малчуганите.