0

С агата с развода на Кевин Костнър започва да взима нова посока. Оказва се, по думите на актьора, че исканата огромна месечна издръжка от 248 000 долара месечно, уж за децата, всъщност е с цел да покрие разходите на бившата му жена Кристин Баумгартнер за пластични операции.

Тези разкрития излезли на бял свят по време на ожесточената битка по развода, пише Daily Mail.

Според съдебните документи, месечните разходите, за които претендирала Кристин, включват над 100 000 долара за пластични интервенции, козметични процедури и бутикови магазини.

Отделно са десетките хиляди долари, теглени от сметките на Кевин Костнър през банкомати, за „други“ разходи, "не свързани с децата“, се казва в документите.

От неговите пари Кристин е теглила за хонорари на своите адвокати, както и за строителни инвестиции.

Според счетоводителя на Танцуващия с вълци, той е плащал и ще продължава доброволно да плаща досегашните разходи за трите им деца, които възлизат на 51 940 долара месечно.

Според представените пред съда по-рано този месец документи, Костнър е спечелил малко над 19,5 милиона долара през 2022 г., като разходите на семейството са посочени 6,6 милиона долара за същата година. Състоянието на семейството се оценява на 7,5 милиона долара. Доскоро барикадиралата се в семейния дом на стойност 145 милиона долара ненаситна жена, се е съгласила да го напусне до 31 август, ако Кевин изпълни всички разпореждания на съдията по издръжката й.

Въпреки лъжите и ненаситните й претенции, Костнър е заявил пред съдията, че би й платил около 1 милион долара, за да си намери нов дом, но според нея пък, с високите цени на жилищата в Калифорния - особено ако се била опитала да остане близо до него, би имала трудности да намери нещо подобно на лукса, с който тя и децата й били свикнали.

Според RadarOnline, Костнър е депозирал 1 милион долара в банковата сметка на Баумгартнер, за да я накара да се изнесе от имението му, като преди това й е дал 200 000 долара, в съответствие с предбрачния им договор

Баумгартнер обаче не се докосвала до парите, тъй като, по думите й, това щяло да я лиши от възможността да оспори валидността на предбрачния им договор.

Очевидно битката за милионите на Костнър ще е тежка, а бившата му жена става все по-алчна и пресметлива. Да му мисли Танцуващият с вълчица...