0

С вълча захапка е притиснала до ъгъла лакомата Кристин Баумгартнер холивудската звезда Кевин Костнър, пише „Сън“.

След като 19-годишният му брак с нея беше взривен поради изневярата й с наемател на семейната им вила, нещата стигнаха до финансови разправии. Битката е за 200 милиона долара обезщетение.

Въпреки че е виновна за драмата и първа е подала молба за развод, невярната съпруга на звездата от „Бодигард“ упорито се натиска за живее в струващия 145 милиона долара семеен палат в Калифорния и отказва да го напусне, докато не се изпълнят финансовите й претенции.

68-годишният носител на “Оскар” разкри, че според условията на предбрачния им договор Баумгартнер е имала 30-дневен срок да се изнесе от къщата, която притежава, след като подаде молба за развод на 1 май.

На всичкото отгоре, по думите на Кевин, тя е използвала кредитните му карти, за да разплати личните си сметки, без негово разрешение. Като всяка виновна жена, Кристин от своя страна твърди, че съпругът й се опитва да „изрита“ трите им деца на училищна възраст от дома им.

Има и опити Кевин Костнър да бъде обвинен също в изневяра, на което той отговаря:

„Въпреки всички слухове, не съм спал с много жени. Когато работех по 17 часа на снимачна площадка, нямах време и енергия дори да мисля за жени“.

Каквато и да е истината, очевидно е, че последната съпруга на актьора здраво го е захапала, а това вече не е танц с вълци, а си е здрава захапка на живот и смърт.