0

М айли Сайръс имала необичайна среща с не кого да е, а с извънземни!

В разговор с модния дизайнер Рик Оуенс, певицата разказа за неочакваното преживяване. 

СЕМЕЙНИ АФЕРИ: Майката на Майли Сайръс откраднала гаджето на дъщеря си!

Оуенс започна темата, като посочи, че е арогантно да се смята, че сме само във вселената. 

Сайръс го подкрепи, като посочи, че мисли като него, защото се е сблъсквала с извънземните. 

Певицата разказа как веднъж пътувала през Калифорния, когато се натъкнала на НЛО. По думите ѝ, докато пътувала с гаджето си забелязала, че биват преследвани от "някакъв вид" НЛО.

ГОРЕЩО: Майли Сайръс скандализира, пусна се гола под душа! (ВИДЕО)

Певица бе категорична, че е сигурна в това, което е видяла, а най-близкото описание на преследващото го НЛО било летящ снегорин.

„Имаше този голям плуг отпред и светеше в жълто. Видях го да лети и приятелят ми също го видя. Имаше няколко други коли по пътя и те също спряха да погледнат, така че мисля това, което видях, беше истинско", каза Майли Сайръс.

Тя подчерта, че преживяването я е разтърсило толкова много, че не могла да погледне небето по същия начин, страхувайки се, че може да се върнат.

По думите ѝ пет дни била в стрес от преживяното.

СЛЕД 28 ГОДИНИ БРАК: Родителите на Майли Сайръс се развеждат

Въпреки че се притеснила до мозъка на костите си, певицата подчерта, че не се чувства заплашена от извънземните. Певицата дори посочи, че видяла съществото, което седяло на предната седалка на летящия обект. 

„Гледаше ме, а очите ни се засякоха. Това наистина ме разтърси. Гледах право в очите на нещо, което главата ми не можеше да побере", заключи певицата.