0

С върши за Били Рей Сайръс и съпругата му Тиш - отново. 60-годишният кънтри певец и 54-годишната Тиш се развеждат след повече от 28 години брак, което е третият път, когато се разделят. Тиш подаде молба за развод в окръг Уилямсън, Тенеси в сряда, позовавайки се на "непреодолими различия", според документи, получени от PEOPLE

Двамата се ожениха през 1993 г. и имат пет деца. 

Били Рей Сайръс за първи път подаде молба за развод през 2010 г., но пет месеца по-късно обяви, че е оттеглил молбата си. "Отказах се от развода. Искам да събера семейството си отново", каза звездата на Хана Монтана пред The View по това време. 

До 2013 г. обаче нещата се влошиха още веднъж и през юни Тиш подаде молба за развод, казвайки пред PEOPLE: „Това е личен въпрос и ние работим, за да намерим решение, което е в най-добрия интерес на нашето семейство. Молим да уважавате поверителността ни в този момент“.

По-късно двойката каза, че са успели да спасят брака си чрез упорита работа и терапия за двойки.

По-късно двамата нарушиха мълчанието за предстоящи им развод.  

„След 30 години, пет невероятни деца и цял живот в спомени, ние решихме да се разделим – не с тъга, а с любов в сърцата си“, се казва в съвместно изявление, публикувано от двойката чрез представител на семейството за PEOPLE.

 „Израснахме заедно, създадохме семейство, с което можем да се гордеем, и сега е време да създадем собствени пътища”, се казва още в съобщението. 

„Винаги ще бъдем семейство и с нетърпение очакваме да продължим опита си като приятели и родители. Не сме стигнали до това решение с лека ръка или бързо, но с толкова много неща, които се случват в света, искахме да внесем известна яснота и заключение, така че можем да останем фокусирани върху това, което е важно“, продължава изявлението.

"С любов и надежда... Тиш и Били Рей Сайръс“, завършват те.