0

Т они Стораро отива да прави нощно парти баш в Световния ден на космонавтиката, 12 април, научи „Телеграф“.

ИСКРЕНО И ЛИЧНО: Тони Стораро разказа за трудностите в живота и дискриминацията (ВИДЕО)

Това ще е първата изява в чужбина от началото на пролетта на Човека глас, както феновете го наричат с любов.

Очакване

Тони не е ходил да пее в Лондон от доста време и сега там го очакват с особено нетърпение. На многобройните запитвания той най-накрая отговорил положително. Изявата му на 12 април е в Selby Centre и обещанието е партито да продължи час и половина след полунощ местно време. Както организаторите казват: „Подгответе се за нощ, изпълнена с музика, танци и спомени, които ще останат за цял живот.“

Плато

Атмосферата ще е задушевна, обещават още от Лондон. В цената на билета влиза и почерпка със салата асорти, мешана скара с гарнитура и микс от сухи мезета. Едно плато е за 5 човека, уточняват от „Селби“, има варианти също за пилешко или безмесно меню, така че фенът да се чувства с кеф на партито.

СРАМ - НЕСРАМ: Тони Стораро призна: Аз съм чехльо! (ВИДЕО)

Тони Стораро се кани да пее всичките си големи хитове. Миналата година той и Софи Маринова представиха пищната балада „Две лъжи“, която се получи една от най-добрите песни, правени през последното десетилетие у нас.

Само 9 дни преди Стораро, на 3 април, Софка също има концерт в „Селби“ в Лондон.

Според източници на „Телеграф“ двамата с Тони готвят поне още една обща песен, но кога тя ще стане факт, ще се разбере по-късно.

ИЗХВЪРЛИХА СЕ: Коцето и Тони си го мерят! (ВИДЕО)

Това ще им бъде третата обща песен, първата бе точно преди 10 години. Да припомним, че сега на 9 май Тони Стораро прави мащабен концерт за своята 25-годишнина на сцената в „Арена София“.