0

С трахотно шоу на стадион “Allegiant” в Лас Вегас, където вечерта на 11 февруари се проведе най-гледаното спортно събитие в Америка - финалът на Супербоул. Канзас Сити Чийфс спечелиха победата над Сан Франциско 49 и ако напоследък често обсъждаме този отбор извън света на футбола, това е защото гаджето на Тейлър Суифт е част от него. 34-годишният Травис Келси има връзка с поп звездата от миналото лято, когато я среща за първи път на неин концерт. От тогава двамата са неразделни…

ИЗДЪНИ СЕ: Ъшър се преби на сцената на Супербоул! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Тейлър Суифт често присъства мачовете на Канзас Сити Чийфс заедно с една от най-добрите си приятелки актрисата Блейк Лайвли, станала известна у нас с ролята на Серена ван дер Уудсен от сериала “Клюкарката”, който я превърна в модна икона. 

Облечена в популярния в Америка, но вдъхновен от руските младежи от крайните квартали, стил “гопник”, който задължително включва анцуг Адидас, Блейк Лайвли блесна с накъдрена коса до Тейлър Суифт на финала на Супербоул. Няколко не чак толкова малки аксесоари обаче привлякоха погледите на по-наблюдателните. 

Блейк бе аранжирала неглижирания си тоалет с масивни гривни на ръцете и две дебели вериги около врата. Светски коментатори оцениха бижутата на Tiffany&Co, носени от звездата на около половин милион долара. Въпреки, че не ясно, дали бижутата са лични или взети назаем от бижутерийния магазин за събитието, само огърлицата на врата й струва 158 500 долара. 

Бижутата, носени от певицата Тейлър Суифт, определено са доста по-дискретни. На врата на звездата блестеше колие, посветено на нейния приятел Травис Келси с “87” - ясна препратка към номера на екипа на играча на Канзас Сити Чийфс.  

СЛЕД СУПЕРБОУЛ: Ъшър се ожени тайно

Лас Вегас готов за сватбата на Тейлър Суифт и Травис Келси

За разлика от приятелката си Блейк Лайвли, Тейлър Суифт беше избрала накити от различни бижутерийни къщи. Колието-талисман “87” е изработено от дизайнерката  Стефани Готлиб в жълто злато и диаманти от жълто злато и диаманти. Тейлър обаче носеше още два синджира около врата си, като един от тях бе инкрустиран с голям рубин, оценен на три хиляди долара. Трето бижу на поп звездата бе от розово злато с диаманти, също дело на Готлиб.