0

Д женифър Лопес няма никакво намерение да потъва с депресия след раздялата с Бен Афлек и планира да се подложи на драстична промяна.

ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Джей Ло проговори за развода с Афлек!

RadarOnline.com разполага с ексклузивни подробности за това как актрисата, известна още като Джей Ло, е актуализирала външния си вид. Източник каза пред медията: „Джей Ло прави това, което правят милиони други разведени – получава блясък след раздялата си. Но тя има милиони долари на свое разположение и е решена да изглежда по-добре от всякога – така че Бен ще види какво е загубил“.

55-годишната певица вече е започнала с промените, след като наскоро претърпя очна операция. Източник сподели: „Джен искаше да се откаже от очилата и контактните лещи. Тя реши, че е време да направи нещо само за себе си и какъв по-добър начин да започне тази нова фаза от това буквално да види света по-ясно?“.

Лопес потвърди операцията по-рано тази година, заявявайки: „Зрението не е нещо, което трябва да се приема леко и няма друг лекар, на когото бих се доверила повече от д-р Джефри Дело Русо!“.