0

Д женифър Лопес за пръв път говори за раздялата си със своя съпруг Бен Афлек. Певицата се откри пред комика Ники Глейзър за Interview Magazine, където Джей Ло призна, че „целият й свят се взривил“ след излизането на нейния музикален филм „This Is Me... Now: A Love Story“, което е довело до това любовната й история с Бен да заеме централно място.

ВРЕМЕ Е ЗА ОТМЪЩЕНИЕ: Джей Ло възпява колко лош любовник е Бен Афлек!

Въпреки че Дженифър не назовава Бен директно, тя намекна какво е предизвикало крах на брака й. "Трябва да си завършен като лично, ако искаш да имаш нещо, което е завършено." Звездата споделя, че вярвала, че е постигнала хармония със себе си, но това лято разбрала точно обратното.

„Трябваше да изляза от зоната си на комфорт и да бъда сама. Исках да докажа на себе си, че мога да постигна това, да бъда завършена.“ Джей Ло разказа още, че след раздялата е изпитвала микс от силни емоции - страх, тъга и отчаяние.

РАЗДЯЛА ИЛИ НЕ? Разкриха какво са правили Джей Ло и Бен Афлек на страстната си среща!

"Да бъда във връзка не ме определя като човек. Не мога да търся щастието в други хора. Трябва да намеря щастието в себе си."

На този етап Лопес няма никакво намерение да търси друг мъж в живота и споделя, че е във фаза, в която иска да се фокусира изцяло върху себе си.

ЩЕ ГО БЪДЕ ЛИ? Джей Ло и Бен Афлек се разкандърдисаха за развода?!