0

Х оливудският бройкаджия Пийт Дейвидсън, който мина през звезди като певицата Ариана Гранде, моделката Емили Ратайковски и риалити звездата Ким Кардашиян, сега се е разделил с поредната си бройка.

ОСЪДЕН: Пийт Дейвидсън става пожарникар в Ню Йорк по принуда

Комикът и актрисата Маделин Клайн „приключи с нещата сравнително наскоро“, каза източник пред US Sun. Източникът също сподели, че раздялата била „приятелска“. Двамата излизаха по-малко от година.

За първи път се заговори за романс между 30-годишния комик и 26-годишната звезда от „Outer Banks“ през септември 2023 г., но запазиха връзката си в тайна.

Бившият на Ким Кардашиян и Ариана Гранде влезе в психиатрия

По-късно същия месец обаче Маделин бе видяна да подкрепя Пийт в Лас Вегас на неговото стендъп комедийно шоу. Според източници те „прекарвали по-голямата част от времето си заедно“.

След това бяха забелязани да се държат за ръце на афтърпарти в Ню Йорк през октомври 2023 г.

Следващия месец Us Weekly съобщи, че майката и сестрата на Дейвидсън са „много щастливи“ за него и смятат, че Клайн е „прекрасна“. Според изданието нещата между двамата вървели много добре, но се опитвали да сдържат романтиката. До април тази година Us Weekly твърдеше, че са „много влюбени“.

КРАЙ НА ЛЮБОВТА: Пийт Дейвидсън заличи татуировките, посветени на Ким Кардашиян (СНИМКИ)

Една от причините връзката им да работи толкова добре била, че и двамата били независими и си давали пространство да си липсват.

ПОДМИНА ГО КАТО ПЪТЕН ЗНАК: Емили Ратайковски заряза Пийт Дейвидсън

Връзката на Дейвидсън и Клайн започна, след като всеки от тях излезе от дълги романси. Дейвидсън излизаше с колежката си от „Убийствена игра“ Чейс Суи Уондърс малко по-малко от година, но връзката им приключи само месец преди да се забие с Клайн. Тя от своя страна имаше връзка с колегата си от „Outer Banks“ Чейс Стоукс, преди двамата да се разделят в края на 2021 г.