0

П евицата Емануела попиля публично бившето си гадже и участник в "Игри на волята" Мартин Елвиса. Според фолкфурията Мартин е с психични отклонения и се срамува, че името й се свързва с неговото. "Но да съм си мислела на времето...", заяви Емануела. 

Емануела с първи думи за Мартин Николов - Елвиса, влязъл в "Игри на волята" (СНИМКА)

Тя разкрива още, че в риалитито се представял за милионер, управляващ ресторанти, а всъщност единственото, което управлявал били "редовни алкохолни запои, кажи-речи всеки ден, и то с промишлена консумация".

"Той не работи, не прави нищо по цял ден, работата му е деградация в алкохол през ден с компания от други неща и абстиненции", разказа в социалните мрежи Емануела. Тя вижда бившия си мъж като негодник, алкохолик и пропадняк, който дори прибягвал и към други субстанции.

СЛЕД ЛЮБОВНОТО ВИДЕО С ЕЛВИСА: Емануела разкри събрала ли се е с бившия

"Лъжеше дори родителите си, че не е с мен, за да му дадат някой лев, за да си оправи сметките! И когато аз казвах, че сме заедно, той им казваше, че съм луда! Аз го карах да отиде на психолог, но уви, нещата ескалираха и аз си тръгнах от този Ад!" Чалга певицата бе откровена с това, че била потърпевша от манипулации от страна на бившата си половинка, нещо в което обвиняват Мартин други участници в "Игри на волята".

"Това трябва да е мъж на 40 г., но защо е с поведение на хлапе на 18? Какво знае за бизнеса, който уж е негов - нищо, и по-добре, защото до сега щяха да са фалирали! Какъв точно милионер може да си, да ипотекираш апартамента си само и само да имаш малка част от нещо, което дори не разбираш!". Емануела не си поплюва и продължава с излиянията. "От малък си мечтае да е известен, това е единствената му мисия в живота, поне да имаше за какво, а той освен злоба и агресия, е и лош пример, ужасно предупреждение за това в какво общество живеем! Истината е, че ако беше добър човек можеше да бъде много успял, а не деградиращ и безполезен, обикалящ кръчмите през ден в алкохолни запои", заля с помия бившия си фолкаджийката.

СТАРАТА ЛЮБОВ РЪЖДА НЕ ХВАЩА: Елвиса от "Игри на волята" награби Емануела! (ВИДЕО)

Певицата била отвратена и от отношението на Елвиса към жените. Изпълнителката твърди, че той си падал по момичета, които са на годините на дъщерите му.

Това било само игра, повдигна звездата пред поведението на Елвиса в риалити формата тя. "Поведението му в играта е същото, дори и по-лошо! Предателства, обиди, заплахи, като селянин от кроманьонско време. Предстявете ли си колко е щастлив, че някой го е забелязал, колко е щастлив да си покаже неудачността и безполезността си, и най- вече, как да бъдеш "мамин" неуспял човек?! Говори се за "чест", "мъжество"... А, къде са тези качества в този индивид?", довърши певицата бившия си. 

Всъщност Емануела отвърна на удара, след като Мартин се изказа в нета неласкаво за любовната им афера и даде да се разбере, че не таи хубави чувства от нея, определяйки отношенията им като "токсични". 

„Беше ужасно токсично, когато не се обичахме с Емануела“, призна Мартин. „И двамата сме инати, с голямо его и всеки иска да управлява другия. Тя ме накара да се запиша за „Игри на волята“ и аз го направих“, обяви Елвиса.