0

М ногопосочната и разноталантна Рашия, която се изживява като чалга звезда, побесня в нета. Тя мощно нападна феновете си в мрежата, като ги обвини в безпаричието си.

МЕРАК ЗА СЛАВА: Рашия: Приемете ме в някоя музикална компания, а не много да ви знае балалайката! (ВИДЕО)

С разпуснати дълги къси и корона на главата, Рашия се нахвърли срещу тези, от които би трябвало да идват приходите й – верните ѝ почитатели.

От гневните й реплики в мрежата ства ясно, че според нея денят имал 24 часа, 12 от които била прекарвала с последователите си в мрежата и така не можела да работи. Нямала участия, респективно – нямала и пари.

„Аз съм всеки божи ден на лайф! С вас прекарвам моето време! По 12 часа стоя! Аз не мога да изкарвам пари!“,, ожали се с назидателен тон Рашия.

Нейните почитатели обаче явно не са склонни да ѝ просят тона и позицията, като се има предвид не по-малко гневните им реплики, излизащи на места от добрия тон.

ИЗБЕСНЯ! Tik Tok сензацията Рашия нападна "завистливците" (ВИДЕО)

Коментарите им под публикацията се разпростират от пълен хейт до хвалби

„Господ има странно чувство за хумор... „, казва Георги Коджабашев, а Радка Христова я съветва: „Ами върви и работи недей да висиш на лайф“.

„Хора, колкото повече пишем,тя или той се мисли за по-важен. Просто трябва да спрем да и пишем. Не заслужава даже да си губим минутка с такива хора!” пък е съветът на трети коментатор.