0

Л егендарният холивудски актьор Силвестър Сталоун се забавлява в басейна с 25 години по-младата си съпруга Дженифър Флавин по време на слънчевата им ваканция в Италия, само месеци след като почти се разведоха, пише Page Six.

77-годишният Силвестър и 54-годишната Дженифър бяха заснети да се плацикат заедно,а тя показа пищните си форми. Явно коравият Рамбо не можа да устои  и без задръжки награби жена си пред изумените погледи на околните.

 

Двойката беше пред развод преди няколко месеца, тъй като той се фокусира повече върху работата и кариерата си, отколкото върху нея и децата, така че Дженифър подаде молба за развод. Новината шокира обществеността, тъй като двойката е заедно от 25 години, а за това какво е довело до развода се носят различни слухове.

Те обаче намерили общ език, а близък до тях източник тогава разкри, че са се срещнали и решили да разрешат проблемите.
„Решиха да се срещнат вкъщи, където поговориха и разрешиха различията си. И двамата са изключително щастливи“, каза източникът.

Все пак Сталоун публикува няколко общи снимки в социалните мрежи, а феновете му отдъхнаха, че идолите им все пак ще запазят брака си, в който се сдобиха с три дъщери - Софи, Систин и Скарлет.