0

Н ина Добрев пак се вкара в беля! Холивудската актриса с български корени се оказа със счупена лява ръка. Тя съобщи новината по забавен начин - качи си обща снимка с любимия мъж Шон Уайт и приятелското им семейство актьорът Майлс Телър и съпругата му Кили, която пък се оказа със счупен крак.

Добрев пусна кадрите по повод националния празник на САЩ. „Честит четвърти на всички! Пазете се, навън е опасно. Вижте какво се случи на мен и Кели Телър“, написа тя под снимките.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

От тях става ясно още, че Нина е заминала по повод празника с голяма компания на живописно място с езеро, като локацията не е отбелязана.

Кили качи и видео, на което Шон Уайт кара сърф и умело се справя с дъската, без да падне в морето. За жалост тя известно време няма да може да практикува никакъв воден спорт. Фенове пък залагат, че именно от такова нещо е счупването на ръката й. Тя самата не казва причината, предизвикала злополуката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @keleighteller

Добрев и преди е споделяла, че с нея все се случват непредвидими неща. Миналото лято трябваше медицински екип да се притече на помощ на актрисата, след като падна зад борда на яхта.

Нина Добрев изтрезнявала цяла седмица след Гран при на Монако във Формула 1