0

К им Кардашиян е платила един милион долара, за да скучае.

Getty Images

Може да се каже, че риалити звездата загуби играта във ВИП ложите от Тейлър Суифт по време на Супербоул в Лас Вегас в неделя, където Канзас Сити Чийфс победиха Сан Франциско Фортинайнърс.

Двете са платили по 1 млн. долара, за да ВИП ложа, но на певицата е била доста по-весела от тази на риалити звездата.

Супербоул гледан колкото стъпването на Луната!

В ложата на Ким бяха нейните сестри Клои Кардашиян и Кендъл Дженър,  Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли, както и куотърбекът на Денвър Бронко Ръсел Уилсън и съпругата му Сиара.

Getty Images

Въпреки целия този звезден блясък, в ложата на Ким беше като гробище в сравнение с тази на Тейлър. ВИП място на Кардашиян дори не беше пълно, а един от гостите ѝ дори бе заспал.

Getty Images

Getty Images

Явно на всички им е било по-интересно да си гледат телефоните от това да гледат мача, защото бяха забелязани да си ровят в устройствата през повечето време, докато Суифт се раздаваше на макс в компанията на  филмовата и телевизионна звезда Блейк Лайвли, която е омъжена за актьора Райън Рейнолдс, Ice Spice, Лана Дел Рей и RIOTUSA, както и актьорът Майлс Телър със съпругата му Кели Телър, кото аплодираха гаджето ѝ от Канзас Сити Чийфс Травис Келси.

Getty Images

ОТИВАТ Й НА АНЦУГА: Блейк Лайвли с бижута за половин милион на Супербоул! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Трябва да се вземат няколко критерия под внимание, когато сравняваме двете знаменитости. 

Getty Images

Ким е много по-възрастна, на 43 години, майка на четири деца и вече е била на няколко футболни мача в миналото.

Тейлър е на 34 години и е нова  във всичко това. Освен това тя е във връзка с един от ключовите играчи на терена.

Getty Images

Може би, ако Ким беше довела новото си гадже Одел Бекъм младши, нещата щяха да се обърнат в нейна полза.

Getty Images

Ким беше видяна в компанията на Одел в Лас Вегас по време на уикенда на Супербоул.

В ИМЕТО НА ЛЮБОВТА: Тейлър Суифт отива в бардак?

Ким и Тейлър имат минало. Суифт критикува Ким, че я е „унищожила психологически“ по време на нейното интервю за Личност на годината на списание TIME за 2023 г. Суифт разкри подробности за спора, който възникна, когато бишият муж на Ким, Кание Уест, включи думи на Тейлър в негова песен от 2016 г.

Getty Images

Кание твърди, че Тейлър е дала съгласието си за текста. Въпреки това, след като Тейлър отрече, Ким се намеси, като пусна това, което попзвездата посочи като „незаконно записан телефонен разговор“ между тях.

Тейлър изрази, че произтичащите от това последици се чувствали като „смърт на кариерата“, подчертавайки: „Не се заблуждавайте – кариерата ми беше отнета от мен“.