0

Т оми Лий насилил жена в кабина на хеликоптер, става ясно от съдебни документи, пише TMZ.

Рокаджията я опипвал, целувал и дори проникнал в нея срещу волята ѝ.

Предполагаемото сексуално посегателство се случило през февруари 2003 г., когато жената се е возила в хеликоптер с бившия на Памела Андерсън и друг мъж.

БАНАНИ БЕЗ ПИЖАМИ: Томи Лий си развя члена (СНИМКА 18+)

Жената казва, че е била приятелка с пилота на хеликоптера и той я поканил на обиколка на окръг Сан Диего, но когато стигнала до летището, Томи бил там и ѝ казали, че плановете се променили и тримата щели да пътуват до Лос Анджелис.

Жената твърди, че се е чувствала принудена да приеме, а след като излетели пилотът и Томи започнали да пият алкохол, да пушат трева и да смъркат кокаин.

Жената казва, че мъжете са я принудили да се отиде в пилотската кабина и да седне в скута на Томи. 

По думите ѝ веднага щом го направила Томи започнал да я опипва. Тя се дърпала, но той използвал сила и дори проникнал в нея с пръсти, докато я обарвал за гърдите. 

Жената твърди още, че рокаджията свалил гащите си и ѝ натиснал главата към гениталиите му.

САМА В НОЩТА: Памела Андерсън в еротичен филм на ужасите

Когато стигнали до Лос Анджелис, Томи я прегърнал и си тръгнал все едно нищо не е станало, а пилотът я върнал обратно в Сан Диего.

В документите тя твърди, че се е почувствала засрамена, унижена и не отишла при полицията, защото не смятала, че ще я вземат на сериозно.

След инцидента тя страдала от тревожност депресия, посттравматично стресово разстройство и други физически и психологически увреждания.