0

Х оливудска актриса повдигна завесата на личния си живот, като разкри няколко неочаквани подробности за себе си. 

Звездата от "Мошенички от класа" Ребел Уилсън разкри, че е загубила девствеността си на 35-годишна възраст. На втори април излизат мемоарите на блондинката, книгата се казва - "Rebel Rising" ("Изгряването на Ребел").  

gettyimages

44-годишната актриса обясни пред "People", че се надява да изпрати "положително послание", което евентуално да помогне на младите хора. "Не всеки трябва да загуби девствеността си като тийнейджър", отбелязва Уилсън.

"Могат да изчакат, докато са готови, или докато станат малко по-зрели. И мисля, че това може да бъде положително послание. Очевидно не е нужно да чакате, докато станете на 30 г. като мен, но не бива да се чувствате притиснати.", казва още звездата от "Перфектният ритъм".

Тя споделя още, че една невинна лъжа, изречена, когато е била едва на 23 г., се превърнала в измама, поддържана в продължение на десетилетие. Целта й била просто да избегне въпросите.

"Обикновено просто напусках стаята, когато се водеше такъв разговор. Слушах приятелите си как коментират: "О, на 24 години е толкова късно." Аз седя и си мисля: "О, Боже мой, 35! Какво, по дяволите? Ще изглеждам като най-големия неудачник.", разказва актрисата.

Уилсън започнала да изследва своята сексуалността след смъртта на баща си. Единственото, което знаела преди да загуби девствеността си е, че я привличат мъже и, че за нея бракът е бил ужасно нещо и загуба на време.

Години по-късно тя вече сгодена за модната дизайнерка Рамона Агрума. През 2022 г. двойката посрещна и първата си рожба, с помощта на сурогатна майка, бебчето Ройс Лилиан.

gettyimages

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

*Източник: LADbible