0

П ринцесата на Уелс е една от най-разпознаваемите жени в света - което означава, че е център на внимание, където и да отиде.

Независимо дали става дума за официално събитие или посещение в супермаркета, Кейт се набива на очи и рядко успява да остане незабелязана.

РАЗКРИХА Я: Кейт Мидълтън крие огромен белег на главата с обемна прическа (СНИМКИ)

Според нова книга за кралското семейство, заетата майка на три деца има малък трик, който й позволява да посещава различни места в Лондон, без да привлича погледите и да се наслаждава спокойно на личния си живот.

За да се наслади на любовта си към изкуството, Кейт прави тайни солови посещения в 8 часа сутринта на някои от най-известните музеи и художествени галерии в мегаполиса.

ЩЕ РАЗТРОГНАТ ЛИ БРАКА ИМ? Принц Уилям и Кейт Мидълтън се оказаха братовчеди

Нейните тайни са разкрити в книгата „Дворцовите документи“ от Тина Браун, която твърди, че Кейт се е почувствала конфузно, когато е била забелязана на изложба на Дейвид Хокни в Кралската академия от кралски фен. Според твърденията на Браун, Кейт споделила: „Липсваше ми изкуството! Правя това, за да се чувствам добре“.

ПРЕКРАЧИ ГРАНИЦАТА! Федерер стъпи накриво с Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

Принцеса Кейт изучава изкуство в университета Сейнт Андрюс, където се запознава с принц Уилям. Та е талантлива артистка, която обича да рисува.

За сватбата на сестра си, Пипа Мидълтън, тя изобрази църквата Свети Марк, където се проведе церемонията.