0

Т ом Круз отново скочи от самолет - този път, за да благодари на феновете на "Top Gun: Maverick".

„Здравейте на всички, ето ни над зашеметяващата Южна Африка и снимаме „Мисията невъзможна – Мъртво разплащане“ част първа и втора“, изкрещя Круз към камерата опитвайки се да надвика бръмчащ самолет.

„Не исках годината да приключи, без да благодаря на всички ви, че дойдохте в кината, и ви благодаря, че подкрепихте „Top Gun: Maverick", каза той.

Том Круз балансира върху самолет за предпремиерата на "Топ Гън"

След малко повече от 20 секунди камерата разкрива Кристофър Маккуори, който се завръща в поредицата „Мисията невъзможна“, за да управлява „Dead Reckoning“.

Маккуори също написа „Top Gun: Maverick“ и продуцира екшъна, заедно с Круз и Дейвид Елисън.

Маккуори също благодари на феновете на франчайза „Top Gun“, преди да насочи вниманието си към Круз: „Хей, слушай, трябва да действаш. Трябва да направим този кадър.“

Круз се усмихва, безгрижно насочва пистолет към Маккуори, преди веднага да изскочи от самолета - вероятно заедно с оператор.

Актьорът застава в позиция на морска звезда, за да се изправи срещу съпротивлението на въздуха, Круз връща вниманието си към камерата и подновява речта си.

„Както винаги, благодарим ви, че ни позволихте да ви забавляваме. Това наистина е чест. Приближавам се към земята, така че трябва да се върна на работа. Трябва да направим този кадър. Имайте много безопасна и щастлива ваканция. Ще се видим на кино“, завършва Круз, преди да бъде отнесен от вятъра към океана.

“Top Gun: Maverick” остава най-касовият филм за годината, спечелвайки колосалните 718 милиона долара в местния боксофис и 1,4 милиарда долара в световен мащаб.

„Мисията невъзможна – Мъртво разплащане, част първа“ ще включва завръщането на няколко други ветерани от франчайза като Винг Реймс, Саймън Пег, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби и Хенри Черни. Официалният трейлър показва Круз в редица екшън сцени, като юмручен бой в нощен клуб, преследване на движещ се влак и, разбира се, много падания.

ВЪЗДУШНА БИТКА: Том Круз подкара изтребител (ВИДЕО+СНИМКИ)