0

24-годишната актриса и модел избра много разголена визия за разходки. Лили-Роуз Деп носеше ярка мини рокля.

Дъщерята на американския актьор Джони Деп и френската звезда Ванеса Паради обяви оспорване на нормите за приличие. Лили-Роуз беше с твърде разголен тоалет дори за горещ летен ден в Западен Холивуд. Момичето отиде на обяд с приятеля си. Тя се появи в бял прозрачен топ с ажурна шарка на тънки презрамки.

Деп "забрави" за бельото й и в резултат гърдите й се показаха през тънката материя. Отворено облекло подчерта точната фигура на актрисата. Червени обувки с романтичен лък вместо катарами на стабилна пета смекчиха цялостната бяла визия. Лили-Роуз допълни прекалено разголеното облекло с елегантни златни бижута - верижка с висулка и лаконични обеци-пръстени.

Звезда беше с  лек дневен грим и събрана коса в небрежен кок. На рамото й висеше обикновена платнена чанта. Тя изглеждаше още по-шокираща благодарение на друг необичаен аксесоар – Деп сложи пародийна маска на черна котка с шипове.

Френско-американската актриса и модел преди това се сблъска с вълна от омраза след излизането на телевизионния сериал "Idol", където тя участва в множество креватни сцени. Джони Деп каза, че не вижда нищо лошо в участието на дъщеря му в подобен жанр, защото интимността пред камера е част от актьорската професия.

Звездната наследница вече имаше няколко нашумели романа. През април 2018 г. тя се раздели с модела Ешем Стаймс, връзката с която продължи повече от две години. След това Лили-Роуз започна да се среща с партньора си във филма "Крал" Тимати Шаламет. Двамата бяха уловени да се целуват на яхта, съобщава Daily Mail.

Четири месеца след като се раздели с него, Лили-Роуз вече беше в прегръдките на новото си гадже Остин Бътлър. През август 2021 г. те бяха забелязани на обяд в Лондон — бяха разменени прегръдки и страстни целувки. Но още през ноември вятърничавото момиче отново смени гаджето си, тя беше хваната на среща с френския рапър с марокански корени Ясин Щайн.