0

Ц унами от негативни коментари по адрес на една от най-големите турски звезди. Актрисата Еда Едже, прочула се у нас просто като Йълдъз, бе пометена от недоволство в социалните мрежи.

Причина за гнева на феновете се оказа непремерено изказване на Еда Едже за пострадалите от опустошителните земетресенията през февруари. Еда говори по време на церемония, на която бе отличена с награда.

„Те си помислиха, че всичко, което направихме в земетръсната зона, е направено от други, все пак го разбрахме от урните, но както и да е!“, заяви актрисата, отправяйки ясен намек към гласоподавателите на Партията на справедливостта и развитието на президента Раджеп Ердоган, който обра гласовете на изборите в засегнатите от трусовете райони. Еда не се спря до тук и поиска пострадалите да върнат помощите, взети от държавата.

„Жертвите на земетресението бяха прави да не ви се доверят“, „Спри да преиграваш“, „Не е за вярване, че произнася със смях думи, които причиняват толкова много болка“, „Няма ли съвест“, „Толкова лош манталитет“, „Засрамете се“ са само част от коментарите по адрес на Еда Едже.