0

Я сна ли е вече щастливката, грабнала сърцето на Ерген № 3?

Феновете на романтичното риалити смятат, че са разгадали коя е избраницата на Алек. В социалните мрежи се завъртя заключението, че 36-годишната управителка на ресторант Магдалена Томова е тази, която ще си тръгне от имението в Гърция с пръстен на ръката.

БЕЗ ДА Я БАВИ: Деси Слава подпука кандидатка за сърцето на "Ергенът"! (ВИДЕО)

@ergenat.official

🌹 Запознай се с Магдалена от #Ергенът! Виж какво още разказа тя за себе си! 🍒 При влизането си в имението Маги изненада Алек с череши. Ще бъде ли той черешката на нейния живот?

♬ original sound - Ергенът

Наблюдателните почитатели забелязали на кадрите в началото на първия епизод, че булката има на китката на лявата си ръка татуировка досущ като тази на миската от Варна.

Този детайл води феновете до заключението, че вече е ясна щастливката, на която Алек ще подари последната роза.  

Още при самото запознанство на дългокраката блондинка с бизнесмена стана ясно за хората пред екраните, че той проявява интерес към нея. Алек избра именно на нея да подари специалната розова роза, която е символ на привличането от пръв поглед.

Ергенът и Магдалена вече дори размениха първата си целувка. 

Подобна бе и ситуацията с втория сезон на романтичното риалити, когато феновете от самото начало бяха сигурни, че са разгадали коя ще е избраницата на пианиста Евгени Генчев.

БЕЗ ДА ИСКА: Теа Минкова издаде коя печели сърцето на Ергенът! (СНИМКИ+ВИДЕО)