0

К ръщелницата на Ар Кели каза, че певецът е правил секс с нея стотици пъти, преди да навърши 18 години, като свидетелства, че е била само на 15, когато бил първият полов акт, пише TMZ.

Предполагаемата жертва на певеца застана в четвъртък във федералния процес срещу Кели в Чикаго, като каза на журито, че е правила секс с Кели отново и отново като непълнолетна, защото е била твърде уплашена, за да каже „не“.

Жената, която сега е на 37 години заяви, че е помолила Кели да й стане кръстник в края на 90-те години, когато е била само на 13 години, а после сподели, че нещата между тях бързо се превърнали в сексуални.

Предполагаемата жертва на Кели каза на журито, че за първи път е докоснал гърдите й, когато тя е била на около 14 години, правейки го в звукозаписно студио в Чикаго.

Тя твърди, че нещата са ескалирали до полов акт, когато тя е била на 15, а той е бил около два пъти по-стар от нея.

Жената, известна само с псевдонима Джейн, свидетелства, че е правила секс с Кели "безброй пъти" преди 18-ия й рожден ден, като твърди, че срещите са се състояли в дома на Кели, в звукозаписното студио, в автобуса за турне и хотелските стаи.

Попитана защо е продължила да прави секс с Кели, Джейн каза на журито, че го гледа като авторитетна фигура и не знае как да отговори на молбите му.

Тя каза, че не е знаела как да каже "не" на Кели и го правели толкова често, че накрая започнала да го чувства като нещо нормално.

Джейн свидетелства, че тя и Кели правили секс с други тийнейджърки, които той наемал.

Тя също свидетелства, че Кели е записвал някои от сексуалните им срещи, когато била само на 14 години.

Показанията на Джейн срещу Кели са много. Тя и нейните родители години наред отричаха, че е имала неподходяща връзка с Кели и тя не беше призована да свидетелства на процеса срещу него през 2008 г., въпреки че прокурорите твърдяха, че тя е момичето на видеото, което бе показано тогава.

ЗАКОН И РЕД: Ар Кели получи 30 години зад решетките

Махнаха стражите на Ар Кели

СЛЕД ТЕЖКАТА ПРИСЪДА: Ар Кели съди затвора, в който е изпратен