0

З апалиха колата на момиче от трета страница на „Телеграф“. Моделката Биляна Василева, известна с псевдонима си Пандора, осъмна с напълно опожарена кола.

Вик

Красавицата паркирала колата си малко след полунощ пред блока, в който живее в Нови Искър. Около три през нощта била събудена от виковете на комшията. „В момента, в който излязох, видях, че цялата ми кола е в пламъци”, разказа пред „Телеграф“ Биляна. Въпреки това запазила самообладание и се опитала сама да загаси пламъците. „Приемам го като лична заплаха. Не ме е страх за мен, само за семейството ми. Имам някакви подозрения. Съмнявам се в един човек, на когото не отговорих подобаващо на чувствата. Възможно е този пожар да е запален като отмъщение от любов“, разказа още Пандора.

Застраховка

Има и друг вариант това да се е случило от злоба и завист. Според нея изобщо не е невъзможно клечката да е драсната от нейна „приятелка” или колежка. „Вече всичко очаквам от всеки“, разказа още миската. Версията на полицията също е, че автомобилът е запален умишлено. В момента тече разследване за разкриването на извършителя. Това обаче няма да е толкова лесно, тъй като в района нямало много камери. Според нея човекът, който е посегнал върху собствеността й, е някой, който е бил добре запознат с това къде живее и кога се прибира и най-вероятно я е следил и е взел мерки, за да не бъде разпознат. Единственото нещо, което е можело да бъде в помощ към момента, е застраховка, каквато обаче миската няма.