0

С лед като показа прелестите си по време на художествено изложения, съпругата на рапъра Кание Уест Бианка Ченсори измърсува на публично място и то пред очите на мъжа си, но не с друг, а с друга.

Ченсори се наслади на танц в скута й по време на обяд в Маями. Най-скандалното е, че съпругът ѝ седи до нея, но изглежда е разсеян от друго нещо или поне се прави, че не обръща внимание на случващото се пред очите му.

В ИМЕТО НА ДЕЦАТА: Кание Уест заряза жена си

От кадрите става ясно, че Ченсори много се наслаждава на танцуващата жена в скута ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Интересно в случая е, че се вижда как Бианка се смее и забавлява, а не както сме свикнали да я виждаме попринцип – с безизразно изражение, което помага за артистичната креативност на Кание Уест. 

ИСКРЕНО И ЛИЧНО: Кание Уест се оженил за Бианка Ченсори за да правят секс

Докато Уест си приказва с други хора в ресторанта, австралийският модел съсредоточи вниманието си върху DJ Sky High Baby, която туъркваше между краката ѝ. И на Бианка това ѝ хареса. Хладнокръвната моделка се отдаде на забавлението и дори насърчаваше еротичните движения на чекнещата се й приятелка.

АМИ СЕГА? Глобяват жената на Кание Уест, разхожда се по гърди в Италия (СНИМКИ)

Рядко може да се види Бианка да се забавлява така. Тази година тя обиколи света с Кание, въпреки че критиците на рапъра смятат, че той повече се държал с нея като с аксесоар по време на пътуванията им.